Tuesday, December 22, 2015

Bila tekak terasa perit

Dah lama nak tulis entry ni..tp asyik dok tertangguh jah..edisi kali ini jalan jalan habiskan duik..hahaha..al kisah selepas je pulang dari...
Sunday, December 20, 2015

DIY Body scrub

Hi peeps! Bagi meneruskan beauty month ini,i nak bagi satu lagi tips yang sure x payah nak keluar modal..ihik..itu kalau barang barang d...
Saturday, December 19, 2015

Wedding again!

Kekonon dlu wedding tu adalah wedding last yang beta akan attend untuk dis year..rupanya beta silap..adoii lupa,ade office mate beta berkah...
Thursday, December 17, 2015

Auto publish post

Beta mungkin akan bz selama seminggu..tp takpa,beta da siap2 buat post untuk seminggu,cuma beta xdpt reply komen anda semua la..bercerita m...
Wednesday, December 16, 2015

Berbulu je aku tgk

Berbulu la..eiii bulu di merata rata..rimas i okeh..apa hal binatang berbulu ni?ni ha la si kaki empat yang dok berbulu ni..since i blik rum...
Friday, December 11, 2015

Bersyukur itu indah

Hari yang amat mulia..penghulu segala hari..hari ini..xmo bebel panjang..
Thursday, December 10, 2015

Ayam masak stim

Hari kedua menuju healthy life..yeahh keep going bro..move..move..hehehe..kata orang nak dapatkan kulit yang sihat,pemakanan juga memainkan ...
Wednesday, December 09, 2015

Bermula nya bermobile blogging

Agak lama tak update entry kan..maaf la yek,mggu lepas bz..i bru sampai kg semalam..yeah!its holiday!sebulan cuti mau buat apain?koknya gi...
Friday, December 04, 2015

End Year Giveaway by seindahcerita

   Hye all its friday! my last day today!!! yeayyy starting tomorrow cuti sebulan..kikiki jgn jeles nok..kikikiki..hati girang bunga...
Thursday, December 03, 2015

1 minute video

Apa kes dengan 1 minute video?Haa meh den nak cerita,video ini untuk introduction pasal diri sendiri,macam latar belakang dan seterusn...
Monday, November 30, 2015

Hargai apa yang ada

Bila kau kehilangan baru kau akan sedar.. Kau akan menghargai setiap detik yang kau jalani.. setiap nafas yang kau hembus.. even sek...
Sunday, November 22, 2015

Wedding of the year

Okeh janji yang ni last kenduri kawen yg beta pegi...hikhik..bru pulang dari kenduri kawen kawan baik since tingkatan 1..lame kan persahab...
Saturday, November 21, 2015

DIY photo gallery

First time update blog pkai mobile fon..cewah..gara-gara tak ade pc..heheh..not bad la cuma ku rindu bunyi keyboard.Back to da track..rini...
Friday, November 20, 2015

Tips menabung tanpa sedar.

Assalamualaikum...salam jumaat... cam best pulak smpan duit dalam botol Hari ni nak share 1 tips untuk menabung tanpa sedar..yelah k...
Monday, November 16, 2015

Misi menjual khas #danauntukmeow

Sebenarnye da lame da terniat nak menolong sahabat beta ini..memandangkan kami sama sama penggemar kucing....dana untuk meow..omei nau name...
Monday, November 16, 2015

Author visit

olla!errr supposed to say Assalamualaikum...hye readers..maaf da lame x bw dan membalas komen2 anda...bz sket...(cliche sgt)hikhik..bukan a...
Tuesday, October 20, 2015

Presentation lelaki VS perempuan

Olla, Selepas seminggu bercuti,I'm back! Hahaha..ya ampun..lama x update blog ni..hahaha..maap la beta bz sgt...okie mmg cliche sgt...
Friday, October 09, 2015

Sauna memberi kebaikan atau keburukan?

Ada apa dengan sauna?cewah da rase mcm tajuk movie pulak eh..Al kisah..tempat gym yang iera join sekarang ni, ada menyediakan kemudahan sa...
Monday, October 05, 2015

Fitness!

Fitness?ape itu fitness?actually fitness is the condition of being physically fit and healthy...da fhm?bgus2..bile bdn shat senang nak buat ...
Friday, October 02, 2015

saya sayang blog saya!

pewittt..title mengetop gitu..hahah yea,saya syg blog saya...lagi-lagi nama anakdenesor hokeh..its mine!hahaha... iera join segmen nih....
Friday, September 18, 2015

Belajar dari anak kecil itu.

Cerita semalam membuatkan aku terfikir..byk pengajaran yg dapat diambil..bagaimana anak kecil tetap gigih berusaha..bagaimana anak kecil it...
Powered by Blogger.