Friday, February 26, 2016

BB Cream Nurrul's Beauty

Ha punya la lama beli BB cream ni..baru la nie ceq nak upload kat sini..hahahha..maaf bu, kebizian melanda..kikiki...Kisahnya AD mse bw blog cik akak RIANA ternampk la beliau upload produk kecantikan..AD ape lagi gegatal la tangan dok ushar2 akhirnya beli..

Testimoni:

Produk ni mmg best..memandangkan AD mmg seorg yang cerewet, bukan ape AD ni jenis klo da suka satu produk tu terus guna je produk tu..sbb bila try produk yang lain mula la rase x puas hati la..x best la..ape la..so setelah menggunakan BB cream ni,AD rase best..bau die pergh wangi bangat seyh..plus produk ini juga mengandungi collegen..ha lagi la bgus..nak halang sunburn pastu dapat kulit yang mulus tulus gebu..cewah...pastu bila pkai die sgt mild, means bila sapu tu kat kulit terus meresap dan jgn risau kulit anada tidak akan bercapuk..ade sesetangah BB krim kan sgt thick sampai kan bila pkai nmpk mcm pkai topeng kat muka kan..tp NB bb krim ni berbeza..siyes best pkai..rugi klo x cuba..yang best nya die hanya ada 1 warna kulit je..so xde mslh la kot tersalah pilih kod warna kulit kan..takyah risau..sesuai untuk semua jenis kulit.AD xkan buat review klo produk tu tak sesuai untuk AD..hehehe...until now AD gunakan..best sgt!

muka nmpk berseri..tiada lagi muka kusam.

Share:

Friday, February 5, 2016

Giveaway Cash RM30 Feb 2016 by AHBAR

Dijemput oleh encik empunya blog untuk menjayakan GA beliau..maka Dino dengan terkedek kedek nye mau la memeriahkan party tersebut.
Klik Banner untuk join giveaway


Subscribe to our mailing list to get the updates on our Special Offer to your email inbox...

We can't wait more to have your email in our subscribers email list. Just put your nice email in below box:

* indicates required


Biskut Semperit

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,



Anda tengah mencari biksut semperit tradisional sedap untuk dinikmati musim perayaan ini?

  1. Mari cuba produk keluaran kami, dijamin kepuasan memakan biskut semperit ini sehingga tahap 90% puas hati.
  2. Ingin mencari biskut semperit apabila makan cair di dalam mulut? Jawapanya adalah biskut semperit keluaran kami.
  3. Bahan yang digunakan ketika proses ini adalah butter, tepung, gula dan telur.

Biskut Semperit AHBAR telah mempunyai pengalaman semenjak 2006 dimana resepi secara turun temurun dan Berjaya menambat hati pembeli.

Jadi jangan lepaskan peluang ini, mari merasai kenikmatan memakan biskut semperit yang mempunyai citarasa tradisional dikekalkan.


KINI HANYA

RM25.00

50 KEPING
FREE COD AMPANG / KUALA LUMPUR


Share: