My favorite song lyric

By anakdenesor - Saturday, April 06, 2019

Artis: Andi Bernadee
Song: Tiada lagi maaf


Tercurah sudah airmataku ini
Kutakkan mampu memaafkan dirimu
Kurasa cukup sudah kau menyakiti hatiku
Kurelakan semua ini terjadi
Luka dihati ini takkan mungkin mampu kau ubati
Selamanya
Sampai ku mati
Oh memang ku tak sempurna
Tapi beginikah cara kamu
Kau sakiti aku, kau duakan aku
Sungguh kau kejam
Sakit yang ku rasakan menusuk kedalam hati ini
Semua ku korbankan yang kamu inginkan
Tapi kau balas dengan
Kecurangan
Luka dihati ini takkan mungkin mampu kau ubati
Selamanya
Sampai ku mati
Oh memang ku tak sempurna
Tapi beginikah cara kamu
Kau sakiti aku, kau duakan aku
Sungguh kau kejam
Sakit yang ku rasakan menusuk kedalam hati ini
Semua ku korbankan yang kamu inginkan
Tapi kau balas dengan
Oh memang ku tak sempurna
Tapi beginikah cara kamu
Kau sakiti aku, kau duakan aku
Sungguh kau kejam
Sakit yang ku rasakan menusuk kedalam hati ini
Semua ku korbankan yang kamu inginkan
Tapi kau balas dengan
Tapi kau balas dengan
Kecurangan

  • Share:

You Might Also Like

21 Comments

  1. Replies
    1. tu la..dengan suara die lagi..sedih dowh dengar..feel habis

      Delete
  2. boleh jd fav song. hehe.. lama xtengok muka AD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah lama jugak da x update..kikiki..ig pon da x update...nnti AD rajin,AD update yea

      Delete
    2. ada follow nina kt ig ke? haha..

      Delete
  3. tak pernah dengar lak lagu ni lagi... tp lirik dia nice jgk...
    almaklum akak lyn radio lagu2 lama je

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kite pon sama..tapi sbb mmg minat si andi ni sejak die smule lagi..tu support die sampai sekarang

      Delete
  4. 1st time kenal, sb keluar meletop mlm td hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa yeake..die ni suka buat lawak..karakter die tu yg kite suka

      Delete
  5. Lirik macam best jea untuk didengar..

    ReplyDelete
  6. Oh, lagu baru ye? Lagu andi sebelum ni saya minat..apa nama tajuknya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni first single die..pastu baru satu peluang..then lagu latest donde

      Delete
  7. Lagu ini ejulz ingin tujukan buat ex ejulz.. opppsss.. hehehe

    ReplyDelete
  8. Sejak akhir2 ni suka dengar lagu ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah zumal pon same..hikhik best kan lirik die..suka amat

      Delete

anakdenesor's bookshelf: read

Awek Chuck Taylor
Guys Read #6: Terrifying Tales
WTF Are Men Thinking?: 250,000 Men Reveal What Women REALLY Want to Know
Open Very Carefully: A Book with Bite
101 info Seronoknya Mengenal Al-Quran
The Book with No Pictures
Library of Souls
Hollow City
Miss Peregrine's Home for Peculiar Children
AJAIB
A Monster Calls
Sebuah Usaha Melupakan
The Sun Is Also a Star
One Came Home
Owl Moon
The Fault in Our Stars
When You Reach Me
Thirteen Reasons Why
Everything, Everything
Seek


anakdenesor's favorite books »