Pernah mengalami pedih ulu hati?
Kembung perut?
Kurang selera makan?
Rasa mual dan loya?
Anda mungkin mengidap gastrik..namun jangan risau masalah ini dapat diselesaikan.


APA ITU GASTRIK?
Gastrik adalah rasa sakit di bahagian kanan perut. Gastrik selalu berlaku apabila  lambat makan atau apabila memakan certain makanan seperti makanan yang pedas atau makanan yang  masam.Bukan mudah untuk hidup sebagai pesakit gastrik. Sekali gastrik datang,sangatlah seksa..serba tak kena jadinya.AD salah seorang pengidap gastrik tapi bukan lah tahap kronik tapi datang ke hari yang teruk tu sah jadi macam udang..nak gerak pon sakit tau. So ad akan mencari punca apakah yang trigger gastrik AD,biasanya AD hanya ada dua sebab sahaja iaitu:

1) sebab lambat makan 
2),sebab  kafein.

Gelaja gastrik tahap kronik
CARA MENGATASI GASTRIK
Terdapat beberapa langkah yang boleh diamalkan untuk mencegah gastrik antaranya ialah:
  •  Pengambilan G-STORM 360 
  • Berhenti merokok
  • Berhenti ambil ubat tahan sakit
  • Jaga timing makan 
  • Elak makan makanan masam,pedas,berminyak
  •  Kurangkan kafein
~MY REVIEWS~ 
AD merupakan seorang pesakit gastrik nasib bukan kronik tapi..nah,sekali sakit tu datang jgn berdiri,duduk pon tak mampu..pernah satu hari tu AD kene gastrik kat rumah..tetibe je perot tu ase mcam kene pulas,macam kita perah baju bg kering..ha camtu ase die,pastu die datang sekali dengan pakej loya,mual rasa nak muntah then pening..ase macam pusing je dunia.Jadi bila baru-baru ni AD diberi kesempatan untuk mencuba G-STORM 360 sebagai penawar gastrik dan juga energy Booster AD memang bersyukur sangat. Berharap sangat dah tak kena gastrik dah. Seperti biasa AD akan pastikan keberkesanan sesuatu produk itu dahulu sebelum membuat review,jadi setelah menggunakan G-STORM 360 dapat dirasakan beberapa kesan positif daripada pengambilan berterusan produk ini adalah:
  • Badan rasa bertenaga
  • Sistem perncernaan bertambah baik
  • TIADA LAGI GASTRIK
  • Mood bertambah baik..tidak mudah stress seperti dahulu
  • Perut sentiasa berasa nyaman dan lega
  • Tiada lagi badan berangin(kerap sedawa tanpa sebab) 

rupa die dalam peket mcm ni.

Ada suatu hari tu AD sekali lagi kena gastrik..tak tahu la mana silap nya..mungkin lambat makan atau mungkin sebab AD suka sangat minum coffee kan..die punya sakit tuh..perghh jgn cakap la..sampai kawan tegur pucat muka,then AD apa lagi cepat cepat minum G-Strom 360 die punya effect 5 minit dah dapat rasa lega..rasa macam asid dalam perot tu dah reda(tak tau camna nk explain)perut rasa nyaman..masih terasa sakit tapi berkurangan..then 15minit kemudian AD totally gastrik GONE! gila bak hang..klo AD tau dari awai dulu dah ambik. Sungguh AD sendri tak percaya memula..tapi bila amalkan alhamdulillah sekarang dah tiada dah.Bagaimana dengan rasanya? Honestly bila dikaitkan dengan susu kambing menda yang pertama sekali AD terfikir mesti bau die kurang menyenangkan..mesti rasa die hamis..mesti rasa muak...but once AD try..tetttt salah mek salah..semua yang AD cakap tadi tiada..NONE..omaigadd lagi la AD jatuh hati ngan G-storm nih. Now meh AD story apakah itu G-storm..dok cakap G-strom tapi tak tau bende ape tu kan.

APA ITU G-STORM 360?


G-storm adalah minuman pra campuran super goat yang asli. Ianya diperkaya dengan 22 makanan tambahan.Antaranya ialah:

1.Papermint
Membantu proses penghadaman,mengurangkan gastrik,pedih ulu hati,cirit birit dan rasa loya

2.Fennel Seeds
Membantu mengatasi masalah kembung perut akibat angin berlebihan,gas dan asid.Merawat bengkak sendi,sakit badan,sakit otot,mengawal tahap kolestrol,merawat gejala monopaus

3.Goat Milk
Susu kambing yang bersifat alkali.Dapat menguatkan sistem imunisasi badan,merawat gastrik,mencegah insomnia,membantu masalah penghadaman


4.Stevia
Daun stevia mampu menurunkan tekanan darah dan mengurangkan paras gula dalam badan serta membantu sistem penghadaman.


5.Manna Gum
Membantu dalam penghasilan tenaga kepada tubuh badan,menguatkan sistem imuniti badan,mengurangkan kolestrol,anti oksidan,membantu dalam mempertingkatkan penapisan buah pinggang,melegakan penyakit gout dan sendi serta melancarkan sistem penghadaman.

Meh layan video..AD ada terangkan cara untuk membancuh G-strom ini.Anda hanya perlu membancuh sepeket G-storm ini dengan air sebanyak 120ml dan boleh terus diminum,mudah bukan.





Antara fakta yang anda harus tahu mengenai G-storm ini adalah,G-storm merupakan minuman lengkap energy booster yang sesuai untuk seisi keluarga.Anda rasa lebih bertenaga,rasa bersemangat, kalau kerja tu xde dah lemau lemau kat tempat keje.(boss sila tambah gaji boss)ihik. Ramai yang minum untuk menambah tenaga. Jom check testimoni..cepat cepat grab sebelum terlambat.


 Produk ini didatangkan dalam 2 pek.
  • 300gram - pek kecil
  • 650gram-pek besar
  Anda boleh dapatkan produk ini disiniπŸ‘‡
πŸ’œHOTLINE: 019-2020 911
πŸ’œWEBSITE: www.ellvita.com
πŸ’œFB & IG: ellvita HQ