Minuman kesihatan ellVita - PREMIUM BERRY adalah  rahsia untuk mendapatkan kulit yang sihat,cantik dan flawless kerana kecantikan dan kesihatan tubuh badan merupakan idaman setiap wanita. Dengan pengambilan makanan tambahan yang betul, impian bukan lagi sekadar impian, ianya boleh direalisasikan malah sudah terbukti keberkesanannya.


klik untuk pembesaran berganda


APAKAH ITU PREMIUM BERRY?

Now, apakah itu Minuman kesihatan ellVita - PREMIUM BERRY? Mungkin ada diantara kita yang masih tidak menyedari kewujudan dan kefamousan (bahasa apakah ini) produk ini. Meh AD story sikit meh. Produk PREMIUM BERRY keluaran ELLVITA ini merupakan minuman kesihatan berasaskan susu kambing berperisa berry. Minuman ini diperkaya dengan 15 ramuan terpilih. Janganlah ragu ragu dengan produk ini kerana produk ini di formulasikan oleh DOCTOR  yang bertauliah. Jadi tiada isu ramuan yang berbahaya digunakan..Insyaallah segalanya terjamin.

 15 RAMUAN TERPILIH
  • Strawberri
  • Buah Beri
  • Kolagen
  •  Ekstrak Sakura
  • Applephenon
  • Astaxanthin
  • Badam
  • Kismis
  • Habbatus sauda
  • Buah Tin
  • Delima
  • Za'faran
  • Kurma
  • Madu
  • Susu Kambing


Terdapat 5 bahan utama dalam 15 ramuan terpilih iaitu madu, ekstrak sakura,kolagen, astaxanthin dan applephenon. 

  • Madu - Melembabkan kulit dan mengatasi masalah kulit
  • Ekstrak Sakura - memutih dan mencerahkan kulit
  • Kolagen - menganjalkan kulit
  • astaxanthin - melindungi kulit daripada sinaran UV
  • Applephenon - bertindak sebagai anti penuaan.

KEBAIKAN PREMIUM BERRY

  1. Kandungan vitamin C yang membantu mencantikkan wajah dan meningkatkan ketahanan tubuh badan menjadikan kulit berseri seri.
  2. Antosanin dan antioksidan dari ekstrak beri beri membantu menajamkan mata,melindungi dari penyakit jantung, mencegah kanser
  3. Kandungan kolegen yang membantu memperbaiki masalah kulit dan rambut serta bertindak sebagai ejen anti penuaan.
  4. Melatonin yang tinggi daripada ekstrak sakura membantu dalam memutih dan melembabkan kulit serta merawat kulit kusam,tona kulit yang tidak sekata.Flawless uolss.
  5. Ekstrak applephenon membantu dalam mengurangkan pigmentasi kulit dan bersifat anti- oksidan serta mengurangkan paras kolestrol.
  6. Astaxanthin berperanan sebagai anti fungal selain dapat merawat ekzema.

Seiring dengan keluaran produk oleh ellVita ,mereka juga comeout dengan tagline yang menarik:
💗ellVita: Tasty, tested, trusted
💗ellVita: House of Nature
💗ellVita: Hadiah terbaik buat dirimu
💗ellVita: Revolusi baru produk berkualiti

kemain hepi kau nyah dapat minum premium berry pepagi
 Siapa yang sesuai untuk mengamalkan produk Premium berry ini? Produk ini tidak terhad kepada wanita sahaja,malahan sesuai untuk semua golongan umur kerana khasiat semulajadi yang tinggi. Produk ini juga mampu untuk mengrangkan stress dan membantu mendapatkan berat badan yang ideal.Nah kekal cantik dan kacak dengan ellVita- Premium Berry.

sekotak terdapat 20 paket kecil
sis da try anda bagaimana?
I noticed that some people cannot take COLLAGEN,tapi jangan risau.Sebenarnya EllVita mempunyai produk lain iaitu:

1.ellVita ORGALAC
💖 ORGALAC mempunyai 2 perisa iaitu ASLI dan VANILLA
💖100% ORGANIK tanpa gula putih & tanpa bau hamis
💖Sesuai untuk bayi 1 tahun ke ats,warga emas dan semua yang mementingkan kesihatan
Diperbaharui dengan 
💜Colostrum(susu ibu) - baik untuk tumbesaran kanak-kanak dan sistem imunisasi
💜Bonepep - nutrisi yang tinggi Kalsium,baik untuk tulang
💜MULTIVITAMIN- Nutrisi penting untuk memenuhi keperluan badan

2. ellVita VACHOC 10 PLUS
 💖Susu dengan 2 rasa, VAnila + CHOClat 
💖Untuk kanak-kanak,pelajar,pasangan yang berikhtiar untuk hamil dan semua yang mementingkan kesihatan
Terdapat 10 makanan sunnah:
💜DELIMA
💜BADAM
💜KISMIS
💜KURMA
💜MANNA
💜HABATUSSAUDA
💜SAFRON
💜MADU
💜ZAITUN
💜GINGKO BILOBA 
3. ellVita G-STROM 360

💖Dikeluarkan dalam 2 pek. Pek kecil (300gram) dan pek besar (650gram)
💖22 ramuan terhebat untuk keselesaan perut dan tubuh
💖Bersifat alkali,menambah tenaga,membuang toksin dan membersihkan usus
💖sesuai utk masalah seperti pedih ulu hati,gastrik,kerap sedawa,sesak nafas,sembelit,perut berangin

Tahukah anda bahawa dengan menggunakan Orgalac dan Vachoc anda sebenarnya boleh menghasilakan resepi yang sihat dan sedap?tak percaya?betul ni?AD buktikan yea


Masih lagi tidak percaya?apa kata anda klik SINI untuk resepi yang lain😄

MY REVIEWS

Setelah mengamalkan produk ini, AD dapat rasakan badan lebih bertenaga. Lagi bersemangat untuk buat kerja..tidak mudah letih..dlu kalau balik keje je msti rasa penat,lesu je kan..sejak mengamalkan minuman ini berbeza..balik keje boleh siap masak pastu marathon movie lagi ha..tetibe terasa apsal siang panjang sangat..hahaha. Kalau anda perasan AD mention dekat atas sana yang produk ini juga boleh membantu dalam mendapatkan berat badan yang ideal..sejak AD consume produk ini AD rasakan yang AD cepat kenyang. Kalau dulu breakfast around pukul 7.30pagi then pukul 10 pagi da start rasa lapar balik..tapi sekarang tak lagi..dah boleh tahan la sampai ke tengah hari..rasa full je sentiasa tau..ajaib!(khasnya utk kaki makan macam AD).Seperti yang sedia maklum,produk  ini mengandungi kolagen,so AD expect kulit akan jadi mulus tulus sesuci debu gituw(maapkan beta merapu lagi) so far AD perasan yang tona kulit jadi sekata.AD memang mudah sunburn..kulit sensetif agaknya..dok berjemur sket je balik berbelang da muka,since amalkan alhamdulillah payah da la utk nmpk kesan sunburn.Diingatkan untuk consume at least 8 gelas air sehari,sejak AD perbanyakkan minum air dapat rasakan kulit lebih lembab..asenye pasni kalau keluar rumah tak mekap pon AD okay..eceyyy..Okay bagaimana dengan rasanya pula?Dah terang terang die ckp berry..takkan nak expect rasa coklat pula..hahhaa..rasa die berry,lemak lemak manis..sedap..apakata korang cuba. tak rugi💗ellVita: Hadiah terbaik buat dirimu.

                 Anda boleh dapatkan produk ini disini👇
💜HOTLINE: 019-2020 911
💜WEBSITE: www.ellvita.com
💜FB & IG: ellvita HQ


TESTIMONI PENGGUNA PREMIUM BERRY






Jom kita layan video AD dulu..peace😉