Day 4 # 5 facts about me

by - Thursday, January 10, 2019


5 facts about me

Hi everyone..HAPPY NEW YEAR! (da seploh hari baru sekarang nak wish๐Ÿ˜€). Meh kita start tahun baru dengan sesi ice breaking about anakdenesor : 5 facts about me!  

1. LIBRARIAN

Yeap AD adalah seorang librarian di mana?biarlah rahsia..hahah tapi yang pastinya bukan goverment tapi swasta. So bila orang tanya librarian ke?mesti ulat buku kan..heh ape igt ulat buku je ke bole jd librarian..hahah xde la..totally opposite la..AD bukan ulat buku tapi since terjebak dalam dunia buku ini,sedikit sebanyak mengubah la jugak hidup..ada je buku yang nak baca setiap mggu..tapi datang ke malas nya tak terbaca juga buku..

2. BLACK

AD minat warna hitam..mostly semua baju AD warna hitam.why?well tak tahu la kenapa,mungkin sebab hitam itu menawan haha!Senang nak match kalau warna hitam..takyah pening kepala kan


3.ANAK BONGSU

AD merupakan anak bongsu dalam family.Mempunyai seramai 6 orang adik beradik.

 
4.EIFFEL TOWER

Minat sgt dengan Eiffel tower ni..selalu berangan since kecik nak pergi Paris! but now still pk balik since banyak kisah dengar mengenai Paris macam mangsa pick pocket..but still consider of it since my friend ade stay disana. Ada simpan lagi keychain Eiffel tower


5.SUKA MEMASAK

Suka dengan pandai masak berbeza okey..AD suka je masak tapi sedap ke idok tu tak tahu la pulak..yang sedang sedang aja..hahah boleh terima tak jawapan tu..kikiki..Ha itu la sedikit sebanyak tentang diri AD..malas la nak taip panjang panjang..nak tahu lebih lanjut mai la komen komen..eceyy

You May Also Like

9 Comments

  1. sama la kita anak bongsu. hehe

    ReplyDelete
  2. pakai baju colour hitam nampak kurus sikit kihkihkih

    ReplyDelete
  3. Berkenan naa jadi Librarian. Tenangnya library tu, allah~ haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenang ke?hahah klo public library tenang la..ni swasta..haru biru gak dlm ni hahah

      Delete
  4. Ooo baru tahu siapa AD. Zumal ada kawan librarian juga tapi memang tak berminat langsung dengan buku tau. AD ada juga review tentang buku

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tu la..kekadang kite ni dapat apa yg kite tak minat tapi lelame okay la..bole terima kikikiki..kompem kawan zumal tak baca buku la tu

      Delete
  5. suka baju kaler hitam ye.. :-) sama lah. cuma kadang2 je suka pakai baju kaler merah, hijau, biru.. hihihi..

    ReplyDelete