Day 1 #My blog name

by - Thursday, November 08, 2018

Happy Diwali! amboi orang lain da wish awai,kite je yang dok lambat..biasala bila cuti dengan blog sekali bercuti. Jom start dengan cabaran day 1 # my blog name.


Day 1 #My blog name

Sejarah nama anakdenesor ni bermula masa AD study diploma dulu. So since kami budak Art and Design so mmg lumrah tdo lewat siapkan assignment..ada masa kekadang langsung tak tdo. Ada suatu hari tu AD melepak siapkan assignment then AD tertdo..bila bagun je kawan AD spontan je cakap comei rambut ang,macam rambut anak denesor..makanya lekat terus la nama tu dengan AD..untuk fakulti AD nama panggilan pelik2 mmg dah biasa dengar..mmg setiap sorang akan ada la nama gelaran mereka sendiri. Plus rasanya AD sorang je yang ada nickname pelik mcm ni,jadi AD terus menjadikan nama anakdenesor ni sebagai identiti AD.Itulah asal usul nama blog ini.Sebenarnya AD dah lama buat blog ni..since study lagi..dan banyak kisah lagi sebalik blog ni, tapi banyak dah yang AD delete,kita mula dengan post post yang positive, yang membina..rasanya sekarang AD dah jumpa identiti blog AD. Dibawah ni AD ada sertakan antara header blog AD yang sempat simpan..yang lama lama dulu da hilang..tggal la dua tiga ketoi je..jom kite cek.

tahun 2017

tahun 2015
tahun 2016
tahun 2018

Haaa macam mana pula dengan korang?ada kisah tak disebalik nama blog memasing?meh share sket.

You May Also Like

8 Comments

  1. OMG~ comelnya yang 2015 punya header tu.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah kan..lama gak pkai header tu..tu yang tukar header tu.

      Delete
  2. Wah a great start for blog challenge. Nanti nak buat juga, asyik takda idea ni. Ciayok2 AD

    ReplyDelete
  3. Nama geli2 saya masa kat U dulu 'betik'. Entah apsal senior kasi nama tu pun masih menjadi keheranan sampai hari ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betik? wah pelik ni..xtye ke knpe senior bg nama cmtu

      Delete
  4. oooo..rambut cam anak denesor rupanya. hihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha denesor pon tak pernah jumpa..tak tau rambut denesor mcm mana hahah

      Delete