Happy Diwali! amboi orang lain da wish awai,kite je yang dok lambat..biasala bila cuti dengan blog sekali bercuti. Jom start dengan cabaran day 1 # my blog name.


Day 1 #My blog name

Sejarah nama anakdenesor ni bermula masa AD study diploma dulu. So since kami budak Art and Design so mmg lumrah tdo lewat siapkan assignment..ada masa kekadang langsung tak tdo. Ada suatu hari tu AD melepak siapkan assignment then AD tertdo..bila bagun je kawan AD spontan je cakap comei rambut ang,macam rambut anak denesor..makanya lekat terus la nama tu dengan AD..untuk fakulti AD nama panggilan pelik2 mmg dah biasa dengar..mmg setiap sorang akan ada la nama gelaran mereka sendiri. Plus rasanya AD sorang je yang ada nickname pelik mcm ni,jadi AD terus menjadikan nama anakdenesor ni sebagai identiti AD.Itulah asal usul nama blog ini.Sebenarnya AD dah lama buat blog ni..since study lagi..dan banyak kisah lagi sebalik blog ni, tapi banyak dah yang AD delete,kita mula dengan post post yang positive, yang membina..rasanya sekarang AD dah jumpa identiti blog AD. Dibawah ni AD ada sertakan antara header blog AD yang sempat simpan..yang lama lama dulu da hilang..tggal la dua tiga ketoi je..jom kite cek.

tahun 2017

tahun 2015
tahun 2016
tahun 2018

Haaa macam mana pula dengan korang?ada kisah tak disebalik nama blog memasing?meh share sket.