Tergoda dengan pasta animals dari tesco AD terus grab satu..comel kan bentuk die..ibu bapa di luar sana boleh lah mnggunakan pasta animals untuk menarik minat anak anak untuk makan. Macam AD,tahu kewujudan pasta ni pon setelah my sis order,since my nephew suka bangat makan pasta die semangat seket nak makan bila tgk ade haiwan haiwan comel dalam tu. Jangankan budak AD sndri excited bila bukak pasta ni..ada 4 ekor haiwan yg berbeza iaitu gajah,zirafah,monyet dan juga tupai..menggunakan sos segera prego carbonara,lastnya AD yang makan lebih. Masa untuk merebus pasta ni bg AD lama sikit daripada rebus pasta yang biasa dan tak boleh lama sangat sbb nnti pasta hilang bentuk haiwan tu..die jadi lembik sangat pastu terburai. Nasib AD buat ni menjadi..sedang elok je.(fuhh selamat) Apa kata anda cuba?