AD sukakan sesuatu yang simple, clean and minimalist..disebabkan itu, AD suka membeli barang daripada IKEA.Yep, IKEA mmg terkenal dengan reka bentuk brang yang comel, kreatif dan elegant. Depends pada citarasa masing masing, tapi pada AD, IKEA mmg peilihan hati..tapi masalahnya lokasi IKEA jauh daripada rumah..so, sebagai alternatif lain, AD menggunakna lazada untuk survey barang barang IKEA dan klau berkenan terus grab.


sumber google
Macam AD, stay dekat apartment dah satu hal..nak bawak barang besar2 naik atas lagi..so delivery je kan senang..hahaha..nmpk tak disitu..hehehe. Yeala nak g IKEA kena tggu hari minggu..kalau order dari lazada nih bila bila masa pon boleh buat..kan senang..nak memilih pon senang.


Barang barang ni semua ada di lazada..ape lagi sila la jenguk jenguk..AD selalu idamkan bilik air simple mcm ni..kemas je tgk.ape lagi. tak tergoda ke...mai la tgk kat sini..meh sini klik sini  http://ho.lazada.com.my/SHS4Zy?aff_sub=anakdenesor