SEGMEN : UCAPAN BUAT FRONTLINERS COVID-19

Hey guys! Hoping that dunia cepat cepat bebas daripada si covid tu. Moga dunia kembali pulih, kesian kepada unsung hero kita...abam posmen, kakak nurse, pakcik polis, adik dokter,grab and food panda rider, acik cleaner haihh banyak lagi la..terima kasih dalam menjalankan amanah tugas anda dengan sebaiknya..so why not kita ambik kesempatan ini dengan join segmen daripada ejul "SEGMEN : UCAPAN BUAT FRONTLINERS COVID-19" dengan harapan,mereka sentiasa kuat dan tabah. 





AD tak join tau..AD cuma promote sebab AD salah seorang daripada penaja segmen ini. Guys ape lagi tekan je gambar tu untuk join segmen ni okay..all the best...of coz la ade hadiah..alahh buat buat tak tahu pula.heheh



29 comments:

  1. Penaja rupanya. Ingat peserta tadi :)

    ReplyDelete
  2. Semoga ada rezeki saya meng..hahaha

    ReplyDelete
  3. Semogaaaa dunia ini lekas terbebas dari corona yang bangkai sekali

    ReplyDelete
  4. yeapp baru join tadii. walaupun tahu den tak kreatif tapi takpela join jeww support gitchuw! hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah takoe janji support mana tau ada rezeki menang kan

      Delete
  5. Semog dunia cepat sembuh daripada Covid-19

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminnnn harap sangat semuanya kembali pulih

      Delete
  6. Frontliners have a great roll and we want to help them by following the quarantine riles. Really jope this virus will soon be gone.

    Followed you too my dear :)

    www.myxilog.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah they are the unsung heroes..not to forget for those who follow the rules also a hero!

      Delete
  7. Mama baru nak join.. mama Ada sponsor gak.. jom join

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. bolehhh silakan..tarikh segmen smpai akhir bulan

      Delete
  9. Naim pun join. datang untuk tepati syarat2 segmen.. hehe

    https://pemudattbc.blogspot.com/2020/05/segmen-ucapan-buat-frontliners-covid-19.html

    ReplyDelete
  10. bestnye segment ni....ucapan buat frontliner....moga wabak ini cepat berlalu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. at least boleh bagi semangat untik mereka kan

      Delete