Book swap : Part I

By anakdenesor - Tuesday, December 03, 2019

Book Swap!!!

Book swapping or book exchange is the practice of a swap of books between one person and another. 


In the spirit of holidays, office AD buat aktiviti "Shared a Book with a Mystery Colleague" Misterinya bila kita tak tahu buku yang kita bagi akan dapat sampai pada siapa dan kita juga tak tahu kita akan dapat buku daripada siapa

Tada!!!!  
So ni la buku yang AD balut. Simple je acah acah coution sangat kan..kebetulan ada coution tape. AD pon still tak tahu nak bagi pada siapa. Esok AD update buku yang ada dapat dan kepada siapa AD kene bagi buku ni okeh.

  • Share:

You Might Also Like

20 Comments

  1. Menariknya program ni...rasa nak buat jugak la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..menegratkan silaturahim pastu cam best je dapat hadiah misteri hehe

      Delete
  2. Replies
    1. he boleh buat ni juga. Mungkin bole tukar daripada buku kepada hadiah ke hehe

      Delete
  3. good idea, kita biasa buat exchange present je. nanti nak proposed kat officemate

    ReplyDelete
  4. menarik... meh swap dengan akak heheheh tapi akak takde lak buku english nak swap dengan AD heheheh

    ReplyDelete
  5. Wah.. Bestnya.. Idea yang menarik untuk dilaksanakan.. Sha nak cuba buatlah kat sini..

    ReplyDelete
  6. wah..untung siapa yang bertuah dapat ni.

    ReplyDelete

anakdenesor's bookshelf: read

Awek Chuck Taylor
Guys Read #6: Terrifying Tales
WTF Are Men Thinking?: 250,000 Men Reveal What Women REALLY Want to Know
Open Very Carefully: A Book with Bite
101 info Seronoknya Mengenal Al-Quran
The Book with No Pictures
Library of Souls
Hollow City
Miss Peregrine's Home for Peculiar Children
AJAIB
A Monster Calls
Sebuah Usaha Melupakan
The Sun Is Also a Star
One Came Home
Owl Moon
The Fault in Our Stars
When You Reach Me
Thirteen Reasons Why
Everything, Everything
Seek


anakdenesor's favorite books »