Moga hari ini anda diberikan kekuatan untuk menempuh kehidupan..amin..

Day 3 # My 5 Favourite songs

Okeh mengenai cabaran pada kali ini ialah My 5 Fav songs..apakah lagu kegemaran AD? AD ni sejenis klo dah suka satu lagu tu akan play lagu ni berulang kali sampai la AD boring..hahah.So mari kita lihat apakah lagu kegemaran AD buat masa sekarang.

1. Rampas by Akim & The majistret
Lagu ni AD gunakan masa workout, bagi AD lagu ni memberi energy lebih bila workout.Die macam aura energy daripada akim to transfer ke kite gituw..😁 AD rasa bertenaga je klo berlari pasang lagu ni,video klip yang simple tapi AD suka sgt lagu ni.

 2.Bahagia by Eza Edmond
Baru baru ni AD dengar lagu ni dekat radio,terus lekat kat kepala..ayat die best dan sempoi,pastu eza ni bila menyanyi live suara dia sama je macam dalam recording..best sgt.lirik die deep..try la dengar. Eza ni asalnya suka cover lagu je..ada satu lagu lagi yang femes eza nyanyi ialah kawan(sila meninggal).AD pon baru tahu pasal tu.

3. Jar of hearts by christina perri
Lagu pasal broken heart ni tak tau la pasaipa dari dulu lagi minat sampai la ni. Mungkin sebab lirik die, mungkin juga sbb minat christina perri ni. Lagu wajib bawak bila AD g karok.

4.Bimbang serumpun kasih terbuang by EYE

Lagu ni sebenarnya dengar masa kawan AD yang nyanyikan, mase tu open karaoke die slumber je g pentas pi nyanyi..then bila dengar eh best lagu ni.Die punya lirik deep gila bhai..try search lirik die.Sedih lirik die.

5.Zombie by The Cranberries

Ada kisah disebalik pembikinan lagu ini. Lagu ini merupakan sebuah lagu protes terhadap pengeboman IRA di warrington yang mengakibatkan 2 kematian dalam tragedi tersebut. Lagu ni pon salah satu lagu wajib nyanyi bila AD karok..So ini sahaja 5 lagu fav AD buat masa ini...how about you?meh share sket.