How are you guys? Since AD berjinak jinak dengan bullet journal or Bujo, salah satu items yang AD letak dalm journal tu adalah 30 days blog challenge. Kenapa AD buat challenge? sebab AD mahu memastikan blog AD sentiasa terupdate..al maklumlah bila perangai malas tu menyerang xleh watpa, tapi bagi memastikan kelainan AD akan buat 30 hari mengenali AD mungkin selama ni anda hanya membaca penulisan AD tanpa mengetahui siapakah AD sebenarnya kan, ini lah masanya mengenali AD dengan lebih lagi..cewahhh bajet ade je yang membaca blog sendu beta ini hahaha.


Senarai di atas hanyalah sebagai guideline AD je..bagi memastikan AD  tak kering idea untuk menulis kan..tak semestinya AD akan follow je semua. Anyway i'm soo excited about it..hopefully akan tercapai la goal AD.