30 days about AnakDenesor

by - Thursday, November 01, 2018

How are you guys? Since AD berjinak jinak dengan bullet journal or Bujo, salah satu items yang AD letak dalm journal tu adalah 30 days blog challenge. Kenapa AD buat challenge? sebab AD mahu memastikan blog AD sentiasa terupdate..al maklumlah bila perangai malas tu menyerang xleh watpa, tapi bagi memastikan kelainan AD akan buat 30 hari mengenali AD mungkin selama ni anda hanya membaca penulisan AD tanpa mengetahui siapakah AD sebenarnya kan, ini lah masanya mengenali AD dengan lebih lagi..cewahhh bajet ade je yang membaca blog sendu beta ini hahaha.


Senarai di atas hanyalah sebagai guideline AD je..bagi memastikan AD  tak kering idea untuk menulis kan..tak semestinya AD akan follow je semua. Anyway i'm soo excited about it..hopefully akan tercapai la goal AD.

You May Also Like

8 Comments

  1. wah bagusnya ada journal! senang nak plan kan? eh mestilah ada nak baca blog ni :) tak sabar nak tengok journey awak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la bila ada journal ni teratur je rasanya..xde la kelam kabut..sampai resepi untuk seminggu pon tulis dalam journal tu heheh

      Delete
  2. wow~ bagusnyaa.. boleh follow guidelines ni bila otak tak ada idea nak update blog. haha Goodluck AD!

    ReplyDelete
    Replies
    1. itula pasal..kekadang langsung xde idea apa nak update kan.at least ni ada gak guidelines nya hehe

      Delete
  3. Lama dah nak buat challenge camni tapi asyik tak jalan je 😊 good luck AD 😁

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha sama la..dulu pon pernah gak wat..hampeh separuh jalan je jadinya ahhhah

      Delete