Hye peep!

Since today 31st of oct,kami planning untuk mengadakan aktiviti untuk students..okay I know as a muslim tak boleh menyambut Halloween. AD bukan mengagungkan hari ini...AD juga bukan meraikan hari ini, masih sama macam hari yang lain cuma bezanya kami memilih untuk dressup sebagai minions..bagi AD as long as niat tu baik,xde hal kot. Lagipon ini  dressup day yang terakhir untuk kami bertiga sebab tahun depan boss da xde..entah siapa pula jadi penggantinya..hurm so sad..so we decided to dressup as minions coz minions kan ramai..takyah pening pening pastu bju pon senang nak cari heheh. Jom layan gamba