“SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja PARTIME Dari EJULZ”

By anakdenesor - Wednesday, July 11, 2018


 http://ejulz.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime_1.html 


Memandangkan syarat syarat nya takdela susah mana kan,dan semua blogger yang disebut mmg AD dah follow dari dulu so why not support segmen beliau..mana tau untung menang hadiah kan. Jom kite story mori about keje part time yang AD buat..AD buat part time design..macam design header blog,design kad kawen,design banner,bunting,ect..then klo ada rezeki lebih, AD juga buat review produk..so klo ada blogger yang nk promosi produk atau memerlukan khidmat design..AD dengan berbesar hati nya menerima heheh.Tu jela kot nk mengomel..kekawan meh kite support segmen ni.😄











  • Share:

You Might Also Like

23 Comments

  1. Jemput singgah entry terkini ejulz :
    http://ejulz.blogspot.com/2018/07/misha-omar-sampai-bila-ost-jangan-benci.html
    http://ejulz.blogspot.com/2018/07/aktiviti-badminton-7-julai-2018.html
    http://ejulz.blogspot.com/2018/07/mari-belajar-bahasa-sarawak-part-16.html

    Jemput join segmen ejulz jika belum join :)
    https://ejulz.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime_1.html

    ReplyDelete
  2. Saya baru je join awak..goodluck ye :)

    ReplyDelete
  3. memang sesuai sangat AD buat prt-time design itu ini sebab kreatif! Btw, comelnya header :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha alhamdulillah..bakat dari ALLAH..awwww mekacih awak heheh

      Delete
  4. org bera datang menjenguk.
    hehehe

    good luck yer..

    ReplyDelete
  5. Good luck AD, nanti zumal nak pm pasal bisnes kad

    ReplyDelete
  6. goodluck..template baru blog . cantik

    ReplyDelete
  7. Saya dah join! Goodluck and all the best ye :)

    ReplyDelete
  8. Hana belum join lagi... >_< hehe anyway good luck to you Kak!! hopefully ada rezeki ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. join cepat hana..sampai akhir bulan ni je..aminnn

      Delete
  9. Salam, Fiza singgah BW dan follow dari segmen yang sama.
    http://ourmemoria.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete
  10. gud luck .jemput join GA https://tarotthefool.blogspot.com/2018/06/syawalgiveaway-my-first-giveaway.html?spref=fb

    ReplyDelete

anakdenesor's bookshelf: read

Awek Chuck Taylor
Guys Read #6: Terrifying Tales
WTF Are Men Thinking?: 250,000 Men Reveal What Women REALLY Want to Know
Open Very Carefully: A Book with Bite
101 info Seronoknya Mengenal Al-Quran
The Book with No Pictures
Library of Souls
Hollow City
Miss Peregrine's Home for Peculiar Children
AJAIB
A Monster Calls
Sebuah Usaha Melupakan
The Sun Is Also a Star
One Came Home
Owl Moon
The Fault in Our Stars
When You Reach Me
Thirteen Reasons Why
Everything, Everything
Seek


anakdenesor's favorite books »