hello peeps..hope sihat semua..
Al kisah AD dok dgr kat radio,tgk iklan semua cam best bangat jah burger McDonalds yang baru tu..terdetik la mau cuba juga..jadi memandangkan McDonalds depan rumah ja makanya terbeli juga lah..ada 2 jns tapi AD cuba smoky grill beef.. yang takleh blah tu ade ke die letak sayur senget mcm tu..leh refer kat gamba..ape ni tau la rmai customer..haihh jaga la kualiti sket..actually bege ni xde la beza sgt dgn bege beef McDonalds tu..cuma ada sket je rasa smoky tu then die letak sos mustard byk..tu je pon bezanya haa..oke la kot takat nak cuba kan..xde hal la kan..just don't expect too much..nnti keciwa pula..