Pasta animals from tesco

Wednesday, April 11, 2018
 
Tergoda dengan pasta animals dari tesco AD terus grab satu..comel kan bentuk die..ibu bapa di luar sana boleh lah mnggunakan pasta animals untuk menarik minat anak anak untuk makan. Macam AD,tahu kewujudan pasta ni pon setelah my sis order,since my nephew suka bangat makan pasta die semangat seket nak makan bila tgk ade haiwan haiwan comel dalam tu. Jangankan budak AD sndri excited bila bukak pasta ni..ada 4 ekor haiwan yg berbeza iaitu gajah,zirafah,monyet dan juga tupai..menggunakan sos segera prego carbonara,lastnya AD yang makan lebih. Masa untuk merebus pasta ni bg AD lama sikit daripada rebus pasta yang biasa dan tak boleh lama sangat sbb nnti pasta hilang bentuk haiwan tu..die jadi lembik sangat pastu terburai. Nasib AD buat ni menjadi..sedang elok je.(fuhh selamat) Apa kata anda cuba?


19 comments:

  1. Wah! Info menarik ni AD. Thanks tau. Nanti Fiza try cari.Mesti anak2 suka 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu..haaa cuba la..harga sepeket pon murah..less dari rm10

      Delete
  2. menarik ni boleh galakkan anak2 mkn

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu..budak budak suka klo tgk bentuk comel camtu

      Delete
  3. wow menarik ni...Ingat pasta apa td, rupanya pasta berbentuk animal hihi

    ReplyDelete
  4. Wow, AD makan zirafah, gajah dan tupai??? Hehehe

    ReplyDelete
  5. Ingatkan pasta untuk animals tadi haha ^^ thank u for sharing!! Hana yg dah tua ni pun nak menerai jugak haha :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. adeh..animal makan pasta ke hahaa..kite yang lebih nak makan nya asenye hahaha

      Delete
  6. Wah, macam menarik aje pasta nie, nie nak kena beli nie sebab minggu depan anak sedara akak nak datang rumah dan sememangnya dia obses dengan pasta..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bentuk die tu yang buat kite excited tu..rasa die sama je ngan pasta biasa..heheh...la yeake..elok sgt la tu beli tu..msti diaorg suka

      Delete
  7. Replies
    1. AD minat jadi rasa sedap je..semua makan..ejulz cuba la hehe

      Delete
  8. kalau sedap apa salahnya.

    berbaloi juga kalau nak makan

    ReplyDelete
  9. menarik tu..bukan utk anak2 tpi utk diri juga..hehe

    ReplyDelete

Powered by Blogger.