hello peeps!

Perempuan dengan kecantikan memang tak dapat dipisahkan la (baik mengaku cepat) Bagi AD dah besar ni la baru sibuk beria nak jaga kecantikan,cuba tgk korea..dari kecik lagi dah diajar menjaga kecantikan wajah..tgk jela diaorg punya rutin harian bukan 3 je, ade sampai 8 rutin harian hanya untuk muka..bayangkan kalau satu badan kan. Nak tak cantik macam korea?tapi malas nak buat rutin macam mereka?tapi nak muka flawless,glowing gituw...meh AD bgtau rahsia die meh..stay tuned..scroll ke bawah okeh.

Sebenarnya nak cantik ni tak susah pon,semuanya bergantung pada diri sendri. AD nak bgtau la nie cara pantas nak jadi cantik..sesuai sgt la utk orang yang sibuk je kan..tak complex pon penjagaan wajah cuma hanya dengan menggunakan SNOW CRYSTAL sahaja da boleh cun.  

APA ITU SNOW CRYSTAL?


Snow crystal adalah chewable tablet yang mengandungi 22 ramuan yang hebat dan semulajadi. Snow crystal juga mempunyai sistem pencerahan bukan satu tapi 2x ganda daripada biasa.Antara ramuan yang terkandung dalam Snow Crystal adalah:
  • Vitamin C - Rejuvenate & protect the skin from photochemical reaction that is harmful
  • Aloe Vera - Anti-oxidant and anti -aging,moisturizes the skin
  • Green Tea- Protect the skins from UV rays
  • Papaya - fights black spot, acne & has anti aging properties
  • Applephenol - anti-oxidant,anti-aging,also whitening the skin



Kesan perubahan boleh dilihat seawal 7 hari menggunakan..menarik bukan..seminggu sahaja sudah nampak hasilnya..yang penting banyakkan minum air dan amalkan pengambilan secara kosisten. Antara kesan yang dapat dilihat setelah menggunakan Snow crystal ini ialah struktur kulit muka bertambah baik dan kulit makin berseri..wahhh😍😍😍 best kan. Tahukah anda, produk snow crystal ini adalah merupakan keluaran bumiputra muslim dan diiktiraf oleh KKM..jadi rasanya tiada masalah untuk mengamalkan produk ini.




ANTARA TESTIMONI SNOW CYSTAL







 ~MY REVIEWS~
Snow crystal ni dalam bentuk tablet..kunyah- kunyah dah cantik...uih sapa takmau mcam tu kan..pengambilan tablet ni pulak 2- 3 tablet dalam sehari..AD ambik 2 biji je sehari..okeh rasa dia pula rasa mix beri ngan laici tapi more to rasa beri..sedap..sungguh tak tipu. Buktinya kawan AD dah 2 orang order ngan AD tau selepas rasa Snow crystal ni tau. 1st diaorang cakap sedap..2nd sbb diaorang nmpk perubahan pada AD..kalau tak yakin,mereka takkan beli..ni sampai 2 orang sekali beli..


Based on my experience, AD dapat rasakan pori pori kulit muka AD semakin mengecil, parut chicken pox pon makin pudar lekuk tu..kulit AD mmg sensetif gila..even klo nyamuk geget terus jd parut hitam..tak tau la pasaipa sensetif amat..then bila guna Snow crystal dalam 2 mggu je dah nmpak kesan nya tau.bekas jerawat semakin pudar..uih baru 2 mggu,cuba bayangkan klo 2 bulan?klo 2 tahun? haaaa gojes i nyah. Then part yg paling best bila kawan satu tempat keje cakap

"wei hang pkai apa?apsal dari jauh aku nmpk muka hang glowing habis ha?"

Seriously AD cam tak caya je..tapi since pkai SC nih kan AD mmg dah tak pkai foundation..dulu beria pkai foundation,yeala malu kot kulit breakout..kne cover kan..lagi lagi keje front line..but since pkai SC, mmg dah tak pkai foundation..sebab kulit da nmpk elok..tona kulit sekata,ase licin je kulit..pastu ase CONFIDENT bak hang..


Yang paling best nya sekarang klo bergambar dah tak payah dah nak pkai filter beauty..xde filter dah sekarang..pkai normal camera je..ishh korang tak mau ke kulit cantik flawless?nak AD cantik sesorang ke?ala tak best la..meh la kite cantik sesame yang penting kne istiqamah amalkan dan banyakkan minum air masak..at least 8 gelas sehari..lagi byk minum lagi bgus...heeheh.. jom layan video yang AD buat dulu..





Elldora Empire dengan menggunakan tagline Inspire your desire, tahukan anda bahawa selain snow crystal, mereka bakal mengeluarkan produk elldora Majestic Touch Treatment Foundation dan Dermalic Skincare tak lama lagi. Dengan bantuan doctor perubatan dan chemist,maka terhasillah produk elldora yang diformulasikan khas untuk mereka yang inginkan produk yang selamat dan natural yang mampu untuk merawat,memutih,meremajakan dan mencantikkan kulit anda.





 Bagi sesiapa yang berminat untuk mencuba produk ini,anda boleh lah menghubungi no yang tertera di bawah. Boleh juga melawat laman web mereka. Service mereka memang tiptop..Semalam AD order,hari ni dah dapat..laju kan.sehari je ambik masa..apakata anda cuba dulu baru tau..😃okeh

💜HOTLINE: 019- 2271077
💜WEBSITE:www.elldora.com
💜FB:Elldora Beauty HQ 💜 IG:Elldora Beauty HQ