Title:Elmer
Author: David McKee

Hari semalam,sekolah AD dikunjungi oleh Elmer! yeaayyyy...the big colourful elephant ha..Elmer ni berasaskan pada buku yang ditulis oleh David Mckee.Menceritakan mengenai seekor gajah yang berbeza daripada yang lain kerana badannya mempunya patchwork dan berwarna warni sedangkan gajah lain yang normal berwarna grey sahaja.

Sepanjang bulan March adalah bulan membaca, jadi sempena menggalakkan murid murid untuk membaca,kami menjemput Elmer untuk datang ke sekolah..reaksi mereka?sgt precious tau...semua excited tgk Elmer.Permulaan event dimulai dengan story telling mengenai buku Elmer. Then selepas habis story telling kemudian baru Elmer masuk dengan spontan..apalagi semua menjerit la jawapnya.




Nampak tak ke excited tan kami(ape punya bahasa tah) hahaha bukan bebudak je yg excited lebih...kitwg pon same ha...comel gila kan..sapa yang tak suka elmer.tapi salute la pada org yg pkai mascot ni...pergh tak dapat dibayangkan panas dok dalam tu.tak lemas ke eh..hahaha..short update dariAD..hehehe...until then kita ketemu lagi..selamat bercutiii