Address:
 77, Jalan Pelabur B 23/B, Seksyen 23, 40300 Shah Alam, Selangor
operation hours: 
11Am until 11PM 

Al kisahnya semalam AD berkesempatan melepak di shah alam, biasanya klo ke shah alam kitwg akan melepak di kedai fav kami,ada a few la fav kedai kitwg tapi semalam rasa nak cuba something yang baru pulak and before ni selalu je nampak kedai ni tapi tak pernah pula rasa nak try..makanya semalam tetibe teringin pula nak masuk kan.

Kedai ni specialist die roti naan,roti tempayan,western dan ada juga masakan panas mcam nasi goreng etc. AD mmg lapar gila la semalam so end up AD try chicken compo rice. Kenyang dan sedap bagi AD and the price pon okay berbaloi dengan harganya.Ha kat bawah ni antara menu yang disediakan di kedai ni..mai kita cek MENU













Tergoda tak aaa tergoda tak hehehe..AD lapar punya pasal dah tak igt ape dah..terus makan..ada gambar air je ha..pape pon puas hati..nak repeat lagi nanti..nak try western food die pula. Anda boleh cuba rasa sendri makanan die di sini tau.environment die pon oke gak..nice je