Time to reveal the mystery book! pada siapa yang xde idea boleh baca pada entry part 1  
Now time to reveal the mystery book and the mystery patner nad. jeng jeng jeng

ms sageena 
  Ms Sageena adalah merupakan salah sorang cikgu di sekola nad..selalu nampak tapi tak pernah pula nak berborak..setakat senyum je kan..now after tukar tukar buku ni kami da makin kerap berborak..objektif projek ni kiranya tercapai la.meh 

ini lah buku yang nad dapat. Experts'guide doing things faster..haa tudia..seronok tau buku nie..walaupun non fiction tapi buku ni sangat la effective..bole dipraktikkan dalam seharian.




Meh kite tgk sket isi kandungan buku ni tentang apa..macam macam ada..dari personal hingga la ke beli rumah,do your laundy,memasak haa macam macam la tips die bagi..next post nad shared topik yang ada dalam buku tu yea.




tadaaa nad suka tips ni..how to choose an outfit. Boleh la dapatkan buku ni di book depository..jangan tanya harga sebab nad dapat free..bole la check online yea..