New feature of Mozilla Firefox

Morning peeps,

Mungkin ramai yang suka menggunakan browser chrome bila surfing internet,tapi ai lagi selesa menggunakan Mozilla..sebab ai jenis suka bukak banyak banyak tap..bila guna Mozilla ni mmg tak crash langsung..tp bila ai guna chrome kompem crash..sebab tu ai suka dengan Mozilla lagi.

Sekarang Mozilla muncul lagi dengan feature terbaru iaitu screen shot..yang menariknya boleh screen shot..so senang la lepasni nk screen shot kan..tak payah nk screen shot pastu bukak word pulak nk paste kat situ..sebab Mozilla ade sediakan terus folder screen shot nya..sangat la praktikal..hehe