BB Cream Nurrul's Beauty

Friday, February 26, 2016
Ha punya la lama beli BB cream ni..baru la nie ceq nak upload kat sini..hahahha..maaf bu, kebizian melanda..kikiki...Kisahnya AD mse bw blog cik akak RIANA ternampk la beliau upload produk kecantikan..AD ape lagi gegatal la tangan dok ushar2 akhirnya beli..

Testimoni:

Produk ni mmg best..memandangkan AD mmg seorg yang cerewet, bukan ape AD ni jenis klo da suka satu produk tu terus guna je produk tu..sbb bila try produk yang lain mula la rase x puas hati la..x best la..ape la..so setelah menggunakan BB cream ni,AD rase best..bau die pergh wangi bangat seyh..plus produk ini juga mengandungi collegen..ha lagi la bgus..nak halang sunburn pastu dapat kulit yang mulus tulus gebu..cewah...pastu bila pkai die sgt mild, means bila sapu tu kat kulit terus meresap dan jgn risau kulit anada tidak akan bercapuk..ade sesetangah BB krim kan sgt thick sampai kan bila pkai nmpk mcm pkai topeng kat muka kan..tp NB bb krim ni berbeza..siyes best pkai..rugi klo x cuba..yang best nya die hanya ada 1 warna kulit je..so xde mslh la kot tersalah pilih kod warna kulit kan..takyah risau..sesuai untuk semua jenis kulit.AD xkan buat review klo produk tu tak sesuai untuk AD..hehehe...until now AD gunakan..best sgt!

muka nmpk berseri..tiada lagi muka kusam.

Powered by Blogger.