ebook

Hari ni,AD nak cerita pasal eBook..apa itu eBook?eBook adalah elektronik book,jika elektronik maksudnya anda boleh membaca buku using your own devices je..haa senang tak..matlamat menggunakan eBook adalah untuk memudahkan kita membaca dimana sahaja dan tidak membebankan..kebanyakkan kita semua da terbiasa membawa gajet sentiasa kan..jadi apa kata install je aplication eBook dalam fon korang..hikhik..

Banyak platform yang tersedia yang boleh anda access.Disebabkan library AD sekarang tengah mengajar students mcm mana nak access eBook maka AD akan tunjukkan antara platform yang library AD gunakan.