Genap 25 tahun arwah..

Ambil dari google

Hari ini genap 25 arwah abah pergi..beza dengan umur beta 1 tahun je..sebab abah pergi masa umur beta 1 tahun 4 bulan. Sekatang beta 26 tahun.Kematian tidak mengenal usia..klo da ajal,tidak pula ditangguhkan walau sesaat.Bila dengar cerita dari adik beradik,dari mak,abah ni seorang yang garang maklumlah guru besar kan..klo beta da bayangkan mesti ada misai panjang pastu pegang rotan..hahah tp mmg betul abah garang..salah sikit jr habis la..anak murid die semua takot kat dia..tp alhamdulillah semua berjaya..

Eyup alhamdulillah..anak anak abah semua jadi org berjaya..semua dengan career memasing..sangkut sorang jugak la yg ikut jejak abah..haha my sis jd lecture,beta pon tak jauh mana la lari..working kat environment school cuma beza beta xjd cikgu beta librarian..yea beta mmg stdy bidang library science so jgn la pandang kami warga librarian ni umpama x wujud ya..*kecik hati pada org yg pndg rendah pd warga librarian.

Moga abah ditempatkan di kalangan org2 yang beriman dan dijauhkan dari seksa kubur dan azab api neraka..al-fatihah.

You Might Also Like

7 comments