Hi peeps!
Bagi meneruskan beauty month ini,i nak bagi satu lagi tips yang sure x payah nak keluar modal..ihik..itu kalau barang barang da sedia ada kan.Okeh kali ni nak bg tips untuk buat scrub badan..

bahan bahan nya ialah:
1.gula
2.minyak zaitun/madu

Ha senang je kan..kan da ckp xpayah nak keluar modal..ihik..okey cara die campurkan saja bahan td tu and its ready to be used..contohnya boleh ambik 3 sudu gula plus ngan 2 sudu madu then boleh guna sbgai scrub..tapi make sure guna gula halus..kalau xda gula halus boleh blend dlu gula tu sebabnya kalau guna terus gula tu kat badan pedih nnti..ngerti lo..selamat mencuba..

Ini la rupa dia