December is beauty month

Memandangkan bulan disember bulan untuk berehat, i akan menjadikan tema bulan ini ialah beauty and health..i akan share segala tips yang dapat dilakukan ketika di rumah untuk mendapatkan healthy life also beauty skin..so review pada hari ini ialah coffee scrub.
Inilah scrub nya
Scrub ni i beli dengan staff opis i..cara nak gunakan senang je,ambil dengan jumlah yang dikendaki then tambah air mineral untuk mencairkan dan memekatkan..make sure air mineral tau..bahan kandungan dlm kopi tu ialah bahan semulajadi jd jgn risau..cuma bg anda yang alahan dgn kopi mungkin x sesuai gunakan.yelah,ada sesetengah orang yang tak boleh bau kopi kan nanti pening..
Begini la cara pemakaian..waaa gothic habis pulak asenye..hahah bile tgk lelame da ase mcm star wars pulak..kikiki..scrub ni bole pkai byk kali dlm semggu..nak pakai hari hari pon bole sebab kandungan nya organik.Kulit akan terasa lembut..rase anjal..pastu mase pkai sementara nak tunggu kering tu,sejuk je rase kulit tau..berbaloi sgt la mencubanya..harga pon sgt la mampu..siyes..Rm5 je 1 bekas..moga moga lepas ni i menjadi semakin beauty..werkk berangan je kejenye.hahah..orait until then chilll

You Might Also Like

24 comments