Bila tekak terasa perit

by - Tuesday, December 22, 2015

Dah lama nak tulis entry ni..tp asyik dok tertangguh jah..edisi kali ini jalan jalan habiskan duik..hahaha..al kisah selepas je pulang dari wedding office mate,beta dan geng no pain no gain, gegeh la mencari aktiviti untuk menghabiskan duit*sila jgn percaya..sebenarnya tekak memasing dah perit disebabkab sinaran matahari yang memancar mancar..errr knpa dgn penulisan beta kali ini? Takpeee abaikan jer.Member beta ni kaki cendol,so menapak la kami ke gerai yang fofuler kat seksyen 7 shah alam..alah yg masuk dalam tv3 tu..alaaa xtau ke..tkpe ni tgk ni..mungkin dpt tahu slpas tgk gamba..

Haaa da ingat ke..ha bagus3..aisehh teringat laksa die..perghhh terangkat wehhh..okeh la nak cari makan..lapa pulak rasa..hahah..until then..chill

You May Also Like

9 comments