Bermula nya bermobile blogging

Wednesday, December 09, 2015
Agak lama tak update entry kan..maaf la yek,mggu lepas bz..i bru sampai kg semalam..yeah!its holiday!sebulan cuti mau buat apain?koknya gimana..hahaha..disebabkan laptop rosak..so starting today beta akan berblog guna kab mobile jela..

Blog menggunakan mobile fon takde la pelik semacam. Cuma klo aktiviti nak edit blog yang stok pkai html code tu je yang xbole buat..bagi i la kan..bole la...senang sket bab klo snap gambo..xyah transfer bagai terus bole tepek kat blog..pastu problem lain ialah typo..perghh bersepah typo..ni pon mase taip penuh berhemah..malu nok,i typo memanjang..hahah..

Psstt:harap berblogging dgn semangat pasni..chaiyokk 

11 comments:

  1. susah nak membebel pnjg klau guna phone sbb nak kena hati2 dgn typo.... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul..leceh..tp yg best sebab bole smbil taip tu bergolek golek haah

      Delete
  2. Cikla pun skng kalau update guna hp je.. senang..cuma kalau nk join ga ke segmn je agak pyh sikit. Btw, dun gv up... teruskan menulis yeahh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeake?laa same la kite..kan klo nak join tu payah sket..heheh

      Delete
  3. x best pakai hanset update.. hihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la pasal..huhuhu..laptop xdak nak wat gimana

      Delete
  4. Ha betul tu kan....susah nk edit kalo guna phone..kecuali guna yg besar skit n canggih kalo guna tepon capok mcm akak nie nk view jek boleh lah..kehkehkehek ;-)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.