Tuesday, December 22, 2015

Bila tekak terasa perit

Dah lama nak tulis entry ni..tp asyik dok tertangguh jah..edisi kali ini jalan jalan habiskan duik..hahaha..al kisah selepas je pulang dari...
Sunday, December 20, 2015

DIY Body scrub

Hi peeps! Bagi meneruskan beauty month ini,i nak bagi satu lagi tips yang sure x payah nak keluar modal..ihik..itu kalau barang barang d...
Saturday, December 19, 2015

Wedding again!

Kekonon dlu wedding tu adalah wedding last yang beta akan attend untuk dis year..rupanya beta silap..adoii lupa,ade office mate beta berkah...
Thursday, December 17, 2015

Auto publish post

Beta mungkin akan bz selama seminggu..tp takpa,beta da siap2 buat post untuk seminggu,cuma beta xdpt reply komen anda semua la..bercerita m...
Wednesday, December 16, 2015

Berbulu je aku tgk

Berbulu la..eiii bulu di merata rata..rimas i okeh..apa hal binatang berbulu ni?ni ha la si kaki empat yang dok berbulu ni..since i blik rum...
Friday, December 11, 2015

Bersyukur itu indah

Hari yang amat mulia..penghulu segala hari..hari ini..xmo bebel panjang..
Thursday, December 10, 2015

Ayam masak stim

Hari kedua menuju healthy life..yeahh keep going bro..move..move..hehehe..kata orang nak dapatkan kulit yang sihat,pemakanan juga memainkan ...
Wednesday, December 09, 2015

Bermula nya bermobile blogging

Agak lama tak update entry kan..maaf la yek,mggu lepas bz..i bru sampai kg semalam..yeah!its holiday!sebulan cuti mau buat apain?koknya gi...
Friday, December 04, 2015

End Year Giveaway by seindahcerita

   Hye all its friday! my last day today!!! yeayyy starting tomorrow cuti sebulan..kikiki jgn jeles nok..kikikiki..hati girang bunga...
Thursday, December 03, 2015

1 minute video

Apa kes dengan 1 minute video?Haa meh den nak cerita,video ini untuk introduction pasal diri sendiri,macam latar belakang dan seterusn...
Powered by Blogger.