Author visit

by - Monday, November 16, 2015

olla!errr supposed to say Assalamualaikum...hye readers..maaf da lame x bw dan membalas komen2 anda...bz sket...(cliche sgt)hikhik..bukan ape..da nak cuti sekola ni..sibuk dgn appraisal la..sibuk dengan open day lah..sabtu bru ni ada open day kat sekola..so kne la bukak library..yela depa nak tgk keadaan library ni oke ke idok kan..selesa ke x..byk ke buku...up to date ke buku nye dan bla bla bla...uihhh byk nau la citer nye...

main point beta hari ni nak citer pasal author visit..every year mmg akan ade author visit..plg2 tidak pon sorang setiap tahun..tp yg beta excited amat ni sbb gabby tye! nak dtg...igt x buku citer pasal run.hide and seek..ha dak kecik tu la penulis nye...die nk lawat sini...*tah pape author visit pon nak exctd lebih...hahahah..xkisah lah kan...da minat buku die...kikiki..

Disebabkan itu,boss beta soh la beta ni design poster untuk author visit..this time ade 3 org..Caline Tan,Gabby Tye ngan Eliza Teoh..okeh la nnti da siap poster beta tunjuk...beta kan 2 in 1..librarian dan juga merangkap graphic designer kat sini..boss..pssstt up sket gaji..hahahah..chill until then..bubyeeee..

nota kaki:nak beli 1 set la buku gabby...*start da berangan nye..oittt design bukan berangan

You May Also Like

2 comments