January 18, 2017

MR. BLACK

COULD YOU BE MY MR BLACK FOREVER?

Dont know why tapi dari dulu lagi mmg attach dengan kaler hitam nie..mungkin sebab senang nak match dengan warna yg lain tp hakikatnya mmg aku x boleh pakai baju kaler lain, lagi lagi putih..u bet what, tak sampai sejam mesti akan comot..tertumpah air la, terpijak kain la..so no to white, i choose u mr. BLACK.

BLACK,orang selalu kaitkan dengan misteri,depression,sadness, all the negetif feeling lah..but for me NO..black give me confident..life..klo tgk closet aku pon penuh dengan kaler hitam..dress,
t-shirt?tudung?baju kurung?takkan complete la klo xde kaler hitam..cammon we deserved to be happy no matter what we do rite? Tu jelah nak membebel hari ni..until then..chill!